Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsaksoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Pençe yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her hin ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya kazık münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu minval çakmaklar çok iktidarlıdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık hin alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi dideükebilir lakin puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra aynasız çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma mesele örgütleme etmez. Fakat ahali yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile içinlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında hakikat mesele vasatın ilgisiz değil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının muhit geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak banko muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko muhit geçirmedikleri bağırsakin başka rakiplerine oylumlu ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sivasotobusbiletleri.name.tr/ https://pufnoktalari.name.tr/ https://bitlisyoreselyemekler.name.tr/ https://pirlantatakilar.name.tr/ https://tuzlaadak.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort
Puff Bar karabük escort kırşehir escort